HLR-utbildning i Stockholm – en utbildning som gör skillnad

Vill du vara med och kunna rädda liv? Bra, då är det en HLR-utbildning i Stockholm du ska gå. Bli en av de som har kunskap om hur du utför HLR korrekt.

Det blir mer och mer vanligt att man hör om människor som drabbats av hjärtstopp. Inte nödvändigtvis för att det är fler som gör det nu än för några år sedan, utan snarare för att det uppmärksammas mer nu. Idag kan man även se reklam om hur enkelt det är att hjärtat strular. Det är inget man vill ska hända någon, men det händer.

För att vara en bra medmänniska och kunna rädda liv om det behövs, så behöver man ha kunskap om HLR. För varenda minut man inte utför hjärt- och lungräddning på en person med hjärtstopp, så ökar risken med 10% att denne inte överlever. Det är alldeles för dåliga odds för att ta risken.

En HLR-utbildning i Stockholm nära dig

Det finns utbildningar runt om i landet för vem som helst att gå. Gå själv, ta med familjen, vännerna och även kollegorna. Det kan aldrig bli för många som går den. Det finns även tillgång till HLR-utbildning i Stockholm för de som bor där.

En HLR-utbildning tar inte mycket mer än cirka 90 minuter. Alla har den tiden att lägga på en så pass viktig sak som detta. Man vet aldrig vem man behöver rädda, vem det är som blir drabbad, men om det händer, så är man redo.