Njut av förstklassig mat från cateringfirma

Mat är något som går hem hos alla. Så när du vill bjuda dina vänner, familj eller kollegor på något extra, ta kontakt med en cateringfirma som fixar maten.

Äntligen skulle hela Kristinas familj komma upp och träffa henne. När Kristina flyttade ut till Karlskrona skärgård, så var det inte helt självklart. Hon skulle komma att älska den plats hon flyttade till. Men med familjen nere i Skåne blev det inte lika enkelt att träffas.

Kristina hade alltid varit väldigt glad för sin stora familj och älskade alla de träffar de brukade ha. Men att ordna något för alla i hennes lilla stuga flera mil bort kändes inte så lovande. Som tur var hade hon bosatt sig i Karlskrona, Sveriges trädgård och en av de vackraste städerna, där det fanns gott om campingar.

Perfekt med cateringfirma för träffen

Kristina bjöd upp hela sin familj från Skåne över en helg. De skulle bo på campingen Dragsö, då var de nära till hands. Samma dag som de kom hade Kristina ordnat med något oslagbart. Hon hade tagit ut sitt bord och stolar och placerade dem utmed havet. Samtidigt kom en cateringfirma och levererade maten.

Alla njöt av att höra havets ljud samtidigt som de åt riktigt god mat. Att beställa catering i Karlskrona var inte alls svårt och dessutom var det väldigt gott. Detta kunde bli en ny tradition för Kristina med hennes familj. Då fick de helt plötsligt ännu en anledning att åka de där milen och hälsa på.