Bästa frisören i stan

Det finns alltid en anledning till att passa på att fixa frillan när du är i Gävle. Kanske ska du på en fin middag, träffa en gammal vän eller vill bara bli lite gladare när du ser dig i spegeln.

En frisör är nästan som en vän eller familjemedlem. Fråga någon vad de tycker om sin frisör och du kan få höra historier som visar att de mer eller mindre vet allt om dem. För att inte tala om hur du kommer få höra att det minsann inte finns någon som är lika bra som just deras frisör. Och hör sen. Men vad är det då som gör att en frisör kan bli så omtyckt och väl ansedd av sina kunder? Är de speciellt duktiga eller välutbildade?

Hemma på din gata

Ett frisörbesök pågår ofta under en längre tid och är ganska intimt, där frisören arbetar med ditt hår och kanske till och med ger dig lite hårbottenmassage vid hårtvätten. Samtalen brukar bli mycket förtroliga där du kan komma på dig själv med att berätta om ditt liv och dina åsikter för frisören. Som glatt och gärna även berättar om sig själv och sina tankar. Det kan vara något speciellt med att besöka en frisör i samma stad som du bor i. Där kan du inte bara få förtroliga samtal utan även det senaste inom mode och vad som hänt i staden sedan sist. Söker du en frisör i Gävle så kanske du till och med kan hitta en på din egen gata.